Σε θετικό κλίμα προχωράει η εκλογική διαδικασία για τον αρχηγό της κεντροαριστεράς

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ολοκλήρωση των εκλογών του πρώτου γύρου για την ανάδειξη του αργηγού που θα αναλάβει τα ηνία της κεντροαριστεράς σε όλη την χώρα ενώ σε καλό και θετικό κλίμα διεξάγεται και η εκλογική διαδικασία σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξαν οι κάλπες υπήρξε μεγάλη συμμετοχή με παλιά στελέχη αλλά και νέα πρόσωπα να δίνουν δυναμικό παρών σε αυτή τη νέα προσπάθεια ανασυγκρότησης και αναβάθμισης του χώρου της κεντροαριστεράς. Έφορος για τον Νομό έχει οριστεί ο Νίκος Σκλάβος ενώ η εφορευτική επιτροπή αποτελείται από τον Άγγελο Μπενετάτο που εκτελεί χρέη Προέδρου και με μέλη τον Βίκτωρα Ρουχωτά και τον Τάσο Παπαθεοδωρόπουλο.

Σε μιάμιση ώρα περίπου αναμένεται να κλείσουν οι κάλπες και να αρχίσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων οπότε και θα έχουμε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου όσων έδωσαν το παρών στην εκλογική διαδικασία.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις