Ένα ολοκαίνουργιο τουριστικό έντυπο προστίθεται στη φαρέτρα της τουριστικής προβολής της Ιθάκης

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία σχεδιασμού του νέου τουριστικού υλικού της Ιθάκης και το πρώτο έντυπο βρίσκεται επί του πιεστηρίου.

Το νέο μας έντυπο σχεδιάστηκε κατά τα πρότυπα των ελκυστικότερων σύγχρονων νησιωτικών προορισμών της Ελλάδας και η αποστολή του είναι να δημιουργήσει εικόνα και προσδοκία να επισκεφθούν το νησί μας όσοι το κρατήσουν στα χέρια τους, στα σημεία που θα διανεμηθεί.

Το τρίπτυχο του έντυπου «οπλοστασίου» μας περιλαμβάνει επίσης μια αναβαθμισμένη έκδοση του υπάρχοντος φυλλαδίου για χρήση των επισκεπτών μας πάνω στο νησί, καθώς και ένα σύγχρονο, θεματικό χάρτη της Ιθάκης.
Τα πεπραγμένα και η συνέχεια των ενεργειών πάνω στην τουριστική προβολή της Ιθάκης θα παρουσιαστούν στις αρχές του επόμενου χρόνου, μέσα στα πλαίσια της υλοποίησης της προγραμματικής μας στρατηγικής.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις