ΣΜΟΚΕ: Πανελλήνιος Αγώνας 1/8 Buggy της ΕΛ.Μ.Ε. 11 & 12 Νοεμβρίου στην Πύλαρο

Ο Σ.ΜΟ.ΚΕ. διοργανώνει Πανελλήνιο Αγώνα 1/8 Buggy της ΕΛ.Μ.Ε. (Ελληνική Μοντελιστική Ένωση) το Σάββατο 11 & 12 Νοεμβρίου στην πίστα της Πυλάρου (στην αγία Ευφημία). Το γεγονός αυτό είναι μεγάλη επιτυχία του συλλόγου μας γιατί θα φιλοξενηθεί η Elite των οδηγών αυτής της κατηγορίας αυτοκινήτων.

Έχουν συμπληρωθεί 26 συμμετοχές από διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως Αθήνα, Αμαλιάδα, Κέρκυρα, Σέρρες καθώς και δέκα συμμετοχές από Κεφαλονιά.

Προσκαλούμε τους Κεφαλονίτες, μικρούς και μεγάλους, να δώσουν το παρών σε αυτή την εκδήλωση χειροκροτώντας όλους αυτούς τους σπουδαίους αθλητές που θα έλθουν και να εμψυχώσουν τα μέλη του συλλόγου μας που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.

Ο Σ.ΜΟ.ΚΕ. ευχαριστεί τους χορηγούς του.

Ο Αντιπρόεδρος του Σ.ΜΟ.ΚΕ.

Στελλάτος Ανδρέας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις