Τα αποτελέσματα του αγώνα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης «Κύπελλο Ιονίου 2017»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα (27-29 Οκτωβρίου) ο αγώνας Ιστιοπλοΐας  Ανοιχτής Θαλάσσης «Κύπελλο Ιονίου 2017».

Το σημαντικό αθλητικό γεγονός συνδιοργάνωσαν για πρώτη φορά στη Λευκάδα ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών Κέρκυρας, ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας, και ο Αθλητικός Όμιλος Ιθάκης «Η Πρόοδος».

Συνολικά μετείχαν 22 καταμετρημένα σκάφη από τους παραπάνω Ομίλους, αλλά και από τους Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους Καλαμάτας και Πάτρας, τα οποία διαγωνίστηκαν σε τρεις  ιστιοδρομίες που οργανώθηκαν ανοιχτά της Αμμόγλωσσας.

Τα τελικά αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Κατηγορία International:

  1. Rush– Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών Κέρκυρας
  2. Neva– Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας
  3. Leona– Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας

Κατηγορία ORCi Club 1:

  1. Beer o’ clock– Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας
  2. Tolmi– Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καλαμάτας
  3. KoroniII– Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας

Κατηγορία ORCi Club 2:

  1. Gierian– Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας
  2. Meli– Αθλητικός Όμιλος Ιθάκης «Η Πρόοδος»
  3. Izola– Ναυτικός Όμιλος ΛευκάδαςΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις