Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου οι εκλογές της κεντροαριστεράς στην Κεφαλονιά

Όλοι μαζί, οι προοδευτικοί δημοκρατικοί πολίτες, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, προτάσσουμε τα πολλά και τα μεγάλα που μας ενώνουν, παραμερίζοντας τα λίγα και τα μικρά που μας χωρίζουν.
Αποδεχόμαστε την ευθύνη που μας χρεώνει η εποχή ,έχοντας συνείδηση της ιστορικής μας πορείας, της ποιότητας του έμψυχου δυναμικού και του αξιακού φορτίου που σηματοδοτούν τη μεγάλη κεντροαριστερά.
Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου , στέλνουμε με την ψήφο μας, το ηχηρό μήνυμα , πως η ελπίδα για έναν ισχυρό μεταρρυθμιστικό πολιτικό φορέα, με ραχοκοκκαλιά τα πλατιά λαϊκά στρώματα και τη μικρομεσαία τάξη, γίνεται πραγματικότητα με την εκλογή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

θα στηθούν πέντε κάλπες σε Κεφαλονιά και  Ιθάκη

Αργοστολι ισόγειο παλαιού Δημαρχείου
Ληξούρι     ισόγειο Δημαρχείου ( πρώην αγροτική τράπεζα )
Σαμη ισόγειο Κοινοτικού Καταστήματος
Σκάλα ισογείου Κοινοτικού Καταστήματος
Ιθάκη ΚΑΠΗ Δήμου
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση τον εθνικό εκλογικό κατάλογο  και  σύμφωνα με τα ισχύοντα στις εθνικές εκλογές (διανομή ψηφοδελτίου, φάκελοι, παραβάν, κάλπη).
Για να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, οι πολίτες θα καταβάλουν εισφορά 3 ευρώ. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταβληθεί  για την κάλυψη της δαπάνης της εκλογικής διαδικασίας.

Οι ψηφοφόροι μπορούν επίσης να προεγγραφούνμέσω της φόρμας: https://dpekloges.gr/προεγγραφή/

Ν.Ε. ΔΗ.ΣΥ. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις