Στην Κεφαλονιά Επιθεωρητές για Κατσαϊτη-Τζωρτζάτο-Ξεκίνησε ο έλεγχος της θητείας τους στο Λιμενικό Ταμείο

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται το κλιμάκιο ελέγχου για τις θητείες Κατσαίτη & Τζωρτζάτου στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Οι επιθεωρητές έχουν εγκατασταθεί στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και ερευνούν την περίοδο 2012-2015, δηλαδή κατά βάση την περίοδο της Προεδρείας των δύο παραπάνω προσώπων.

Το σχετικό κλιμάκιο ελέγχου αποτελείται από δύο άτομα και έχουν αποσταλεί προκειμένου να διακριβωθεί η νομιμότητα ή όχι πράξεων και παραλείψεων της περιόδου από το 2012 έως το 2015 ενώ τα πορίσματά τους θα κοινοποιηθούν στη νέα διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ώστε και αυτή να λάβει θέση επί αυτών όπως προβλέπει η νομοθεσία.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις