Πήραν την νίκη τα Φωκάτα στην Σάμη με 1-0

Σε ένα κακό παιχνίδι, ο Α.Ο.Σ. ηττήθηκε απόψε στην έδρα του από τα Φωκάτα, με 0-1 σκορ. Το γκολ στο 13 του πρώτου ημιχρόνου από τον Δ. Παπαδάτο.
Η Σάμη φάνηκε απροετοίμαστη για τον αγώνα και ασύνδετη σαν ομάδα, με αποτέλεσμα οι όποιες προσπάθειες, να σταματούν «εν τη γενέσει τους»!! Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, πως η Σάμη σε όλο τον αγώνα είχε μια ευκαιρία και αυτή στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Νικολοβγένη.

Τα Φωκάτα, εκμεταλλεύτηκαν την κακή ημέρα της Σάμης και χωρίς να δείξουν τίποτα το ιδιαίτερο, κράτησαν το σκορ και έφυγαν με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα μάλιστα, είχαν τρεις χαμένες ευκαιρίες για γκολ, για να διπλασιάσουν το σκορ.

 Διαιτητής του αγώνα, ο κ. Κώτσης Ι., βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα, με αποτέλεσμα να έχει, μια πολύ κακή διαιτησία. Πολύ καλοί ο Β΄ βοηθός κ. Καπογιαννόπουλος Ι. και ο Α΄βοηθός Θωμάς Β. (ελέγχετε για μια λανθασμένη υπόδειξη  άουτ ).
Τάσος Καβαλλιεράτος.
Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

 Κλικ στη πρώτη εικόνα για μεγέθυνση και προβολή όλων. 

https://vlahatasamis.blogspot.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις