Με τιμές αρχηγού κράτους η έξοδος της Αγίας Ζώνης (ΦΩΤΟ)

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου 2017 η Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου εξήλθε του Αγίου Όρους ώστε να ξεκινήσει το ταξίδι για την Αθήνα όπου στην Μητρόπολη Ν. Ιωνίας θα την υποδεχθεί κλήρος και λαός.

Προεξάρχων της λιτανείας από τη Μονή προς το λιμάνι ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαληνίας κ. Δημήτριος, γνωστός για την μεγάλη Θεοτοκοφιλία του.

Να αναφερθεί ότι η επίσημος υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου, την οποία θα προσκομίσει ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 5.30μ.μ. μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας (Λεωφ. Ηρακλείου 340 & Κώστα Βάρναλη) από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, τον ιερό κλήρο, τις αρχές του τόπου και όλο τον ευσεβή λαό.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ:

exodos agia zoni 2

exodos agia zoni 2

exodos agia zoni 2

exodos agia zoni 2

exodos agia zoni 2

exodos agia zoni 2

exodos agia zoni 2

romfea.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις