Σύμβαση 188.000€ για αντιπλημμυρικά έργα στη Ζάκυνθο υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

Σύμβαση 188.000€ για αντιπλημμυρικά έργα στη Ζάκυνθο υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

Καθαρισμός και αποκατάσταση του χειμάρρου Ξιφίτα από τη Γέφυρα

Αγ. Γερασίμου έως τη συμβολή του με την Ε.Ο. Ζακύνθου – Κερίου

Την σύμβαση κατασκευής του έργου “Καθαρισμός και αποκατάσταση χειμάρρου Ξιφίτα από Γέφυρα Αγίου Γερασίμου έως τη συμβολή του με την Ε.Ο. Ζακύνθου – Κερίου” ” υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Το έργο χρηματοδοτείται από τις πιστώσεις του έργου “Συντηρήσεις αποκαταστάσεις τεχνικών έργων και καθαρισμοί ποταμών, χειμάρρων, ρεμάτων αρμοδιότητας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων” ,με Κ.Ε. 2016ΕΠ52200001 της ΣΑΕΠ 522, Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου και η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία είναι ύψους 188.000 ευρώ.

Ο ανάδοχος του έργου έχει αναλάβει την υποχρέωση της περάτωσής του εντός 180 ημερών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

“Πρόκειται για ακόμη ένα έργο στον τομέα της αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης της Ζακύνθου. Αποτελεί στρατηγική μας επιλογή η προστασία των νησιών μας από τις φυσικές καταστροφές κι αυτό το διάστημα ξεδιπλώνουμε το σχεδιασμό μας που αποτελείται από σωρεία έργων, δράσεων και παρεμβάσεων αλλά και καινοτόμων εφαρμογών, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Είμαστε βέβαιοι ότι με την βοήθεια των πολιτών, η επόμενη ημέρα για τα Ιόνια Νησιά θα είναι πολύ καλύτερη, προσεκτικά σχεδιασμένη και σε σταθερές βάσεις”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις