Παρίσης: Δεν θα φύγει κανένα τμήμα ΤΕΙ από την Κεφαλονιά-Θα φύγουν άμεσα οι Ρομά για να λειτουργήσουν τα Σφαγεία

“Εμμένουμε στην θέση μας ότι δεν θα φύγει κανένα τμήμα ΤΕΙ από το νησί μας και θα δώσουμε αγώνα γι’αυτό” είπε ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης μιλώντας στον Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι για την συγχώνευση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

“Είχαμε μία σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας όπου ήταν και η βουλευτής Α. Θεοπεφτάτου και ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος με τους οποίους είχαμε κοινή θέση. Θεωρούμε ότι με τη συγχώνευση θα έχουμε αναβάθμιση πλην όμως δεν θα αποδεχθούμε καμία μεταφορά τμημάτων. Ο Υπουργός Παιδείας μας είπε ότι θα υπάρξει νέα σύσκεψη” τόνισε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς.

Σε ότι αφορά στο θέμα των σφαγείων ο Α. Παρίσης ήταν κατηγορηματικός: “Έφτασε ο κόμπος στο χτένι μετά τους τελευταίους βανδαλισμούς. Θα προχωρήσουμε άμεσα στην εφαρμογή της διοικητικής αποβολής και της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου και θα βγάλουμε τις δύο οικογένειες Ρομά από τον χώρο για να λειτουργήσουν τα σφαγεία”.

Ο Δήμαρχος ρωτήθηκε γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν τα προκάτ που ήρθαν ώστε να εγκατασταθούν εκεί οι οικογένειες αφού δεν έβρισκαν σπίτια και είπε ότι δεν ήθελαν να πάνε εκεί (οι οικογένειες) και απλά “κέρδιζαν χρόνο” διότι ήθελαν να μείνουν στο χώρο των σφαγείων.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις