Ευχαριστήριο από την οικογένεια του Π. Πετράτου

EΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Π. ΠΕΤΡΑΤΟΥ

Ευχαριστούμε θερμά όλους/ες εκείνους/ες, οι οποίοι/ες με οποιοδήποτε τρόπο εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους στο δύσκολο αγώνα, που η Λουκία έδινε τους τελευταίους μήνες, για να κερδίσει τη ζωή.

Ευχαριστούμε ξεχωριστά το γιατρό Βαγγέλη Γιαννάτο, διευθυντή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Αργοστολιού, που στάθηκε κοντά μας μέχρι την τελευταία στιγμή και με την υψηλή επιστημονική του κατάρτιση, το ήθος του και την ανθρώπινη «ματιά» του βοήθησε ψυχολογικά και ουσιαστικά τη Λουκία στην καθημερινότητά της αλλά και στην αντιμετώπιση επώδυνων γι’ αυτήν στιγμών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους/ες εκείνους/ες, κληρικούς και λαϊκούς, οι οποίοι/ες παρευρέθηκαν στον τελευταίο αποχαιρετισμό, αλλά και γενικά όλους/ες καθώς και τους τοπικούς φορείς, που δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στο πένθος μας.

Ευχαριστούμε, τέλος, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» (Αμπελόκηποι, Αθήνα), που με πραγματικό ενδιαφέρον, ευσυνειδησία και ανθρωπιά καταπράυναν τον πόνο της Λουκίας, κάνοντας τις μέρες της ήρεμες και τις νύχτες της γαλήνιες. [Ένας επιπλέον τραπεζικός λογαριασμός για τη στήριξη του έργου της παραπάνω Μονάδας είναι στην Alphabank, (αριθμός: 101002001000353 – αιτιολογία: 70/3/1797 ανακούφιση καρκινοπαθών), με παράλληλη ενημέρωση στο τηλέφωνο 210-7707669].

Με ευγνωμοσύνη

Η οικογένεια Πέτρου Πετράτου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις