Η Γραμμή Πάτρα Σάμη επαναλειτουργεί 4 χρόνια μετά -Το πρώτο σινιάλο [εικόνες+βίντεο]

Λίγο μετά τις 8 το πρωί το πλοίο «Νήσος Κεφαλονιά» έφτασε στο λιμάνι της Σάμης, εκτελώντας το δρομολόγιο Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα, μετά από περίπου 4 χρόνια.

Στο λιμάνι εκτός από τους επιβάτες που θα ταξίδευαν με το πλοίο βρέθηκε και αρκετός κόσμος για να «υποδεχτεί» το «Νήσος Κεφαλονιά» στο λιμάνι της Σάμης.

«Παρών» στο λιμάνι ο Διονύσης Λυκούδης, εμφανώς χαρούμενος, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας. Στις δηλώσεις του στην κάμερα του ekefalonia.gr ο κ. Λυκούδης τόνισε πως η εταιρία αναλαμβάνει ένα μεγάλο ρίσκο εν μέσω χειμερινής σεζον, πλην όμως είναι σίγουρος ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια και όλα πάνε καλά.

Εμείς να ευχηθούμε καλά ταξίδια και ήρεμες θάλασσες!

Δείτε το βίντεο και τις δηλώσεις του κ. Λυκούδη καθώς και το πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.

ekefalonia.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις