Δύο μοντέρνες, ασφαλείς και πιστοποιημένες παιδικές χαρές σε Ομαλά και Λυκιαρδοπουλάτα

Σας το έχουμε γράψει πολλές φορές αλλά πιστεύουμε ότι με αυτό το θέμα κανένας δεν κουράζεται, ούτε και βαριέται. Διότι, ότι έχει να κάνει με παιδιά είναι καλοδεχούμενο. Και η Δημοτική Αρχή Παρίση δίνει μεγάλη βάση και δείχνει πάντα ενδιαφέρον σε τέτοια θέματα εξ ου και το σχέδιό της για την δημιουργία νέων, πιστοποιημένων, ασφαλών και λειτουργικών παιδικών χαρών σε ολόκληρη την Κεφαλονιά. Χθες σας γράψαμε για την Λακύθρα και την Λειβαθώ. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα Ομαλά και το Αργοστόλι.
Και στα Ομαλά λειτουργεί πλέον σύγχρονη και πιστοποιημένη παιδική χαρά.
Δίπλα στο ΚΕΠ στα Φραγκάτα οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απολαμβάνουν το παιγνίδι τους με πολύ χρώμα, πολλή φαντασία και απόλυτη ασφάλεια.
Ενώ και στο Αργοστόλι έχει παραδοθεί προς χρήση η παιδική χαρά στα Λυκιαρδοπουλάτα (δίπλα στον συνεταιρισμό), συγκεντρώνοντας καθημερινά πλήθος παιδιών με τους συνοδούς τους.
Και έπεται ανάλογη συνέχεια…Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις