Προχωράει κανονικά η τοποθέτηση της Παιδικής Χαράς στην Λειβαθώ

Χωρίς προβλήματα και με γρήγορους ρυθμούς προχωράει άλλο ένα πολύ σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς, Ηλίας Κουρκουμέλης και δεν είναι άλλο από την επιβλεψη και σωστή τοποθέτηση της νέας, σύγχρονης και πάνω από όλα πιστοποιημένης παιδικής χαράς στη περιοχή της Λειβαθούς.

Ένα έργο που πρόκειται να χαρίσει ατέλειωτες ώρες χαράς και παιχνιδιού στα μικρά παιδιά αλλά και κάποιες στιγμές χαλάρωσης για τους γονείς.

Ένα αρκετά φιλόδοξο σχέδιο της Δημοτικής Αρχής η οποία με τις νέες χρηματοδοτήσεις που αναμένονται να δοθούν σύντομα  να τοποθετηθούν παιδικές χαρές και σε άλλες περιοχές του νησιού μας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις