Η μεγάλη επιστροφή του Σάββα: Κατεβαίνει για πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου

Έτοιμος για ένα δυναμικό come back εμφανίζεται ο Σάββας Σαββαόγλου, αφού μετά από κάποια χρόνια αποχής από τα πολιτικά δρώμενα ξαναμπαίνει στο προσκήνιο δηλώνοντας παρών στη μάχη για την Προεδρεία του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς.

Μάλιστα σύμφωνα με γνώστες των δεδομένων του Δικηγορικού Συλλόγου ο Σάββας αυτή τη στιγμή είναι το απόλυτο φαβορί και το πιο πιθανόν είναι να μην υπάρξει καν αντίπαλη υποψηφιότητα αφού έχει ήδη συσπειρώσει μεγάλο τμήμα των δικηγόρων του νησιού.

Για παράδειγμα τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, δικηγόροι και οι δύο στο επάγγελμα, δήλωσαν δημόσια στο portoni.gr ότι στηρίζουν ανοιχτά το Σάββα για πρόεδρο των δικηγόρων των νησιών μας.

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στον φίλο Σάββα καθώς πάντα πιστεύαμε ότι άξιζε πολλά.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις