Δυναμικό παρών της Κεφαλονιάς στην Ελβετία

Η Κεφαλονιά δίνει δυναμικό παρών και φέτος για 4η χρονιά στην διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας στο Lugano με δικό της περίπτερο.

Εκεί βρέθηκαν για να εκποσωπήσουν το νησί μας και το Δήμο Κεφαλονιάς, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος αλλά και ο Πρόεδρος της Kefalonian lines, Σπυράγγελος Λυκούδης όπου μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με το υπουργείο Ναυτιλίας και την επαναλειτουργία της γραμμής Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα θέλησε να συμμετέχει και να ενισχύσει τις προσπάθειες του Δήμου για καλύτερη συνεργασία με την Ελβετία σε τομείς όπως ο τουρισμός που αποτελεί τον βασικό πυλώνα οικονομίας και ανάπτυξη του νησιού μας.

Παρούσα στο Λουγκάνο και η Τέτη Καλαφάτη που προωθεί, στην εν λόγω έκθεση, την ξενοδοχειακή της επιχείρηση.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις