Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Νάπιερ

Αμέσως μετά την δοξολογία οι εκδηλώσεις για την επέτειο του “ΟΧΙ” συνεχίστηκαν στον Κήπο του Νάπιερ και συγκεκριμένα στο Μνημείο των Ηρώων.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος παρουσία πολλών ιερέων ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων, εκ μέρους της Βουλευτή κατέθεσε ο κ. Μηνάς Κλαουδάτος, από τον Αντιπεριφερειάρχη, Παναγή Δρακουλόγκωνα, από τον Δήμαρχο Κεφαλονιά, Αλέξανδρο Παρίση, ο εκπρόσωπος της Εθνικής Αντίστασης, το Λύκειο Ελληνίδων, η Διευθύντρια Α’ Εκπαίδευσης, Αγγελική Τοτόλου, εκπρόσωποι των Σωμάτων ασφαλείας και κομμάτων.

Αμέσως μετά τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή υπέρ των νεκρών και έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την Φιλαρμονική της ΚΕΔΗΚΕ “Διονύσιος Λαυράγκας” με μαέστρο τον Βασίλη Περικίδη.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις