Για το 4 στα 4 οι άνδρες του ΑΣΚ στην Αρχαία Ολυμπία

Μάχη την Κυριακή 29/10 στην Αρχαία Ολύμπια για τους άνδρες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, εκεί όπου στις 14.00 θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιονίκη .

Στόχος το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η και η παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Λεωνίδα Παπαδάτου έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την έως τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει με μία ακόμα νίκη που θα την εδραιώσει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Μάχη με Παναχαϊκή για τους Εφήβους στο Αργοστόλι

Μάχη περιμένει και τους εφήβους του ΑΣΚ στο Αργοστόλι το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 14.00, εκεί όπου θα υποδεχθούν την Παναχαϊκή.

Σίγουρα η ομάδα του Μανώλη Δούλια, έχει το ταλέντο για να πετύχει την 5η νίκη της σε 6 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Νίκη άνευ αγώνα θα πάρει η επίσης ταλαντούχα παιδική ομάδα του ΑΣΚ, καθώς ο επόμενος αντίπαλός της Ιφιτος Πύργου δεν θα κατέβει να αγωνιστεί.

Μια νίκη άνευ ιδρώτα για τον ΑΣΚ που τον φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις