ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Μια νέα εποχή αρχίζει για το ιστορικό ίδρυμα-Νικόλαος Τσαβλίρης & Πέτρος Αλιβιζάτος

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Μια νέα εποχή αρχίζει για το ιστορικό ίδρυμα.

Νικόλαος Τσαβλίρης & Πέτρος Αλιβιζάτος

Eνα ισχυρό δίδυμο που υπόσχεται ότι θα κάνει πολλά αφήνοντας πίσω τις διαμάχες του παρελθόντος διοικεί εδώ και λίγες ημέρες το Κολέγιο Αθηνών

Την περασμένη Δευτέρα το διοικητικό συμβούλιο του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος εξέλεξε νέο πρόεδρο τον εφοπλιστή Νίκο Τσαβλίρη, ως τότε ταμία και μέλος του αλλά και επικεφαλής της Resource Development Committee και της Αθλητικής Συμβουλευτικής Επιτροπής, και αντιπρόεδρο τον Πέτρο Αλιβιζάτο.

Οι δυο τους θα συγκατοικήσουν με τον νέο διευθυντή (president) του σχολείου Ρίτσαρντ Τζάκσον, πρώην διπλωμάτη και πρόεδρο του Anatolia College της Θεσσαλονίκης από το 1999 ως το 2009, τον οποίο και «τοποθέτησαν» οι Trustees (Αμερικανοί του Συμβουλίου Επιτρόπων)..

Στις 16 Οκτωβρίου παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού) Αλέξανδρος Κ. Σαμαράς έχοντας συμπληρώσει 11 χρόνια θητείας στη θέση αυτή.
Νέος Πρόεδρος εξελέγη ο μέχρι τότε Αντιπρόεδρος Νίκος Τσαβλίρης.
Μετά την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. η σύνθεσή του είναι η ακόλουθη:
Νικόλαος Τσαβλίρης, Πρόεδρος.
Πέτρος Αλιβιζάτος, Αντιπρόεδρος.
Αννίκα Παπαντωνίου, Γενική Γραμματέας.
Αλέξιος Πιλάβιος, Ταμίας.
Σέργιος Αμπαριώτης, Ήρα Βαλσαμάκη-Ράλλη, Ζωή Δασκαλάκη-Βασιλείου, Νικηφόρος Διαμαντούρος, Απόστολος Δοξιάδης, Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος, Αλέξανδρος Σαμαράς, μέλη.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις