Από 1η Νοεμβρίου η γραμμή Σάμη-Ιθάκη-Πάτρα με την Kefalonian Lines

Είναι οριστικό! Από 1η Νοεμβρίου η Kefalonian Lines αναλαμβάνει τη γραμμή Σάμη-Ιθάκη-Πάτρα για πέντε χρόνια, αφού με θετική εξέλιξη για τα νησιά μας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η μαραθώνια σύσκεψη του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή» μεταξύ των δυο εμπλεκομένων εταιρειών και από 1η Νοεμβρίου η Kefalonian Lines ξεκινά δρομολόγια στη γραμμή.

Στη συνεδρίαση παρέστησαν ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, η βουλευτής του Νομού μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Kefalonian Lines παίρνει ένα πολύ μεγάλο ρίσκο, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των Κεφαλλονιτών και των Ιθακήσιων.

Περισσότερα σε λίγο.

ekefalonia.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις