Επιστολή Έπαρχου Ιθάκης στον υπ. Ναυτιλίας για τη γραμμή Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα

Ιθάκη, 23 Οκτωβρίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΘΑΚΗΣ

 

Προς:

Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής

κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή

 

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώθηκα για την πρόταση της Kefalonian Lines που αφορά την επαναλειτουργία της γραμμής Ιθάκη – Σάμη – Πάτρα και που αποτελεί πάγιο και καθολικό αίτημα της κοινωνίας της Ιθάκης.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια στην συγκοινωνία με την Πάτρα έχουν ταλανίσει τους πάντες στο νησί.

Η επαναλειτουργία της γραμμής θα βγάλει την Ιθάκη από την απομόνωση, θα συμβάλλει στη βελτίωση της διαβίωσης των κατοίκων και θα διευκολύνει την πρόσβαση των επισκεπτών της.

Ευελπιστούμε ότι οι συσκέψεις που συγκαλείτε θα έχουν θετικό αποτέλεσμα και η απόφασή σας θα δώσει άμεσα την, αναμενόμενη από όλους, λύση στο πρόβλημα της Ιθάκης.

Με τιμή

Σπύρος Τσιντήλας

Έπαρχος Ιθάκης

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις