Τα σχέδια ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Ληξουρίου ετοιμάζονται -Έγιναν οι πρώτες αποτυπώσεις με GPS!

Δεν είναι η πρώτη φορά που αφιερώνουμε χώρο στις αναπλάσεις που ετοιμάζονται στην περιοχή της Παλικής και ιδιαίτερα στο Ληξούρι από τη Δημοτική Αρχή.

Σήμερα επανερχόμαστε με λίγες αλλά σημαντικές ακόμη πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, χθες, τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιούνταν αποτυπώσεις με GPS στο παραλιακό μέτωπο του Ληξουρίου, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να ετοιμάζονται τα πρώτα σχέδια.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι το παραλιακό μέτωπο του Ληξουρίου να αποκτήσει μια διαφορετική εικόνα, πολύ πιο ελκυστική και φυσικά πολύ πιο όμορφη. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως συγχρόνως εξετάζεται το ενδεχόμενο οι αναπλάσεις να περιλαμβάνουν και όψεις κτιρίων κατά μήκος της παραλίας, καθώς και πεζοδρόμια.

Πηγή: ekefalonia.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις