Με πολλούς αθλητές ο ΚΟΑ στην Καλαμάτα-Διπλή εκπροσώπηση στα Masters

Στην κατηγορία 12άρια συμμετείχαν οι Τραυλός Παναγής, Νώντας Φουρνιέ, Βινιεράτος Αλέξανδρος, Μαραβέγιας Παναγιώτης, οι οποίοι προκρίθηκαν στον 2ο γύρο, καθώς και ο Καμπανός Λευτέρης.

Ο τελευταίος μάλιστα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, τερματίζοντας στην 7η θέση της τελικής κατάταξης της Ένωσης και θα εκπροσωπήσει τον όμιλο στα Masters τoν Δεκέμβρη. Ανάλογη πορεία πραγματοποίησε στην κατηγορία των 16αριδων ο Καμπανός Ευθύμης, ο οποίος κατετάγη 5ος στη συνολική βαθμολογία της Ένωσης κερδίζοντας και αυτός την συμμετοχή του στα Masters.

Ο όμιλος συγχαίρει τους αθλητές του και τους προπονητές για την επιτυχία τους, καθώς επίσης και τους γονείς, οι οποίοι εμπιστεύονται τον ΚΟΑ για την άθληση των παιδιών τους.

Τέλος ευχαριστούμε την εταιρεία Kefalonia Lines για την στήριξη που μας παρέχει.

Ο Πρόεδρος       Η Γραμματέας
Βινιέρης Γιώργος   Ανδρεόλα Ελένη
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις