Η Αστυνομία τίμησε τον προστάτη της Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε η ‘Ημέρα της Αστυνομίας” στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Αργοστόλι και η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα και προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου.

Δοξολογία τελέσθηκε νωρίτερα χοροσταντούντος του Μητροπολίτη κ.κ. Δημητρίου παρουσία και άλλων ιερέων. Αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ μετά το πέρας τη θείας λειτουργίας παρατέθηκε μικρή δεξίωση στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Μητρόπολης.

Στην δοξολογία παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνση Κεφαλονιάς καθώς και εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού Σώματος.

Το παρών έδωσαν η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Κεκάτος και Σπύρος Ματιάτος , ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Αλέξης Μοσχονάς, ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Διονύσης Κοκκόσης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Αντώνης Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Γεράσιμος Τιμοθεάτος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Κώστας Γρηγορόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου “Η Κράνη”, Ιάκωβος Νιφοράτος, ο Πρέσβης της Σερβίας, Dusan Spasojevic, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Σάμπατς, Nemanja Pajic, ο ο επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλλονιά, Βίκτωρ Ρουχωτάς,  κ.ά.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις