Δήμαρχος Κεφαλονιάς προς Κουρουμπλή: Ευελπιστούμε σε άμεση αποδοχή της πρότασης της Kefalonian Lines

Επιστολή απέστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Π. Κουρουπλή με κοινοποίηση στους:

1)Υφυπουργό κ. Σαντορινιό Νεκτάριο, 2) Γενικό Γραμματέα Υπουργείου κ. Καλαματιανό  Διονύση-Χαράλαμπο, με την οποία ζητά την αποδοχή της πρότασης που κατέθεσε χθες η Kefalonian Lines για την επαναλειτουργία της γραμμής Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη. Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

 Με χαρά στα νησιά μας ενημερωθήκαμε για την πρόταση της ναυτιλιακής εταιρείας Kefalonian Lines προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η οποία αφορά στην επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής γραμμής Κεφαλλονιάς – Ιθάκης – Πάτρας.

Δεδομένου ότι η πρόταση αυτή αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων των νησιών μας και λύνει σοβαρότητα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, ευελπιστούμε σε άμεση αποδοχή της από το Υπουργείο σας.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς

Αλέξανδρος Παρίσης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις