ΕΠΕΙΓΟΝ: Επαναλειτουργία της γραμμής Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα;

Πριν λίγο τέλειωσε η σύσκεψη υπό την αιγίδα του υπουργού εμπορικής ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή με μοναδική πρόταση της εταιρείας kefalonian lines η όποια δέχεται να εξυπηρέτηση την γραμμή Πατρα-Σαμη-Ιθακη  ολοχρονικώς απο τον Νοέμβριο του 2017.

Όπως μας επιβεβαιώνει τη σχετική είδηση ο Δήμαρχος Ιθάκης κ. Διονύσης Στανίτσας, ευελπιστεί ότι το Υπουργείο στο επόμενο Σ.Α.Σ να την αδειοδοτήσει.

Στην σύσκεψη το παρών έδωσαν ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλης, η βουλευτής του νομού κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο πρόεδρος ΔΣ Ιθάκης κ. Στεφανος Φιαμπόλης, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Λιβιτσάνης, ο δημ σύμβουλος κ. Θόδωρος Φλωράτος, εκπρόσωποι ναυτιλιακών εταιριών. Η συνάντηση έγινε στην ναυτιλιακή εταιρία του κυρίου Σίμου Παληού.

Λιβιτσάνης: Ελπιδοφόρα πρόταση από τον Διονύση Λυκούδη

Απίστευτη, ελπιδοφόρα και μοναδική πρόταση για την επαναλειτουργία της γραμμής Πάτρα-Σάμη-Ιθάκης από τον Διονύση Λυκούδη και την εταιρεία Kefalonian Lines για 2 καθημερινά δρομολόγια σύνδεσης με Πάτρα και 2 με Κυλλήνη για 5 χρόνια. Παρουσία του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ.Κουρουπλή, της Βουλευτή του Νομού μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Δημάρχου Ιθάκης κ. Διονύση Λυκούδη, προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και εμού.Αναμένουμε την άμεση έγκριση από το ΣΑΣ την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο οποίο θα παραστούμε. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της DIANA SHIPING του κ. Σίμου Παλιού που ευγενικά μας προσκάλεσε.

Πηγή: ekefalonia.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις