Πρόταση – έκπληξη Γασπαρινάτου: Να στηθούν κάλπες και στην Ιθάκη για τις εκλογές του Επιμελητηρίου

Μια έκπληξη επιφύλαξε η πρόσφατη συνέντευξη του υποψήφιου για το Επιμελητήριο  Σπύρου Γασπαρινάου. Μιλώντας πριν λίγες ημέρες στον Ionian Galaxy και τον δημοσιογράφο Σάκη βούτο, ο κ. Γασπαρινάτος επέμεινε ότι πρέπει να στηθεί κάλπη και στην Ιθάκη. Οι επαγγελματίες του νησιού πρέπει να εκφραστούν όσο το δυνατόν περισσότερο και να προσέλθουν στη κάλπη. Το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε για αυτούς είναι να έχουν το δικαίωμα ψήφου στο νησί τους και όχι να «τρέχουν» στη Κεφαλονιά, σημείωσε ο κ. Γασπαρινάτος.

Όπως μαθαίνουμε τις επόμενες ημέρες ο επικεφαλής του «Νέου Επιμελητηρίου» θα επανέλθει στο αίτημα μιας και θέλει να αναδείξει, το ρόλο που θα πρέπει να έχουν από εδώ και πέρα οι επαγγελματίες του γειτονικού νησιού.

Φυσικά μένει να δούμε αν σήμερα, κατά τη κοινή συνέντευξη τους, οι κύριοι Σπαθής και Παντελειός θα επιδοκιμάσουν αυτή τη πρόταση, ειδικά μετά και το τελευταίο δελτίο τύπου του κ. Σπαθή και τα διθυραμβικά λόγια της πρόσφατης επίσκεψης του στο γειτονικό νησί.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις