Ανακοίνωση από την Νέα Πνοή για το στήσιμο της κάλπης στην Ιθάκη

Με έκπληξη διαβάσαμε σε τοπικά ΜΜΕ, τη δήλωση του υποψηφίου για το Επιμελητήριο κου Γασπαρινάτου, όπου σκέφτηκε να προτείνει να στηθούν κάλπες στις επιμελητηριακές εκλογές και στην Ιθάκη!!
Μας εκπλήσσει το όψιμο ενδιαφέρον του κου Γασπαρινάτου για την κάλπη στην Ιθάκη.
Ότι δεν έχει σχέση με τις δομές του Επιμελητηρίου, φαίνεται από το γεγονός ότι ζητά κάτι τέτοιο λίγο πριν κλείσουν οι δηλώσεις των συνδυασμών και κλείσει ο εκλογικός κατάλογος.
Το ότι όμως ήδη, έδω και ενάμισυ χρόνο, μετά από πρόταση της Νέας Πνοής και αποδοχή της πρότασης από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, έγινε δεκτή η πρότασή μας για να στηθούν κάλπες στην Ιθάκη και εγκρίθηκε σε Διοικητικό συμβούλιο το κονδύλι, είναι απαράδεκτο να μην το γνωρίζει.
Με μια ματιά στα πρακτικά θα το έβλεπε αμέσως, και δεν θα έκανε τη γκάφα που μόνο γέλιο προκαλεί.
Το Επιμελητήριο κε Γασπαρινάτε απαιτεί σοβαρότητα και γνώσεις.
Αν είχατε ποτέ ασχοληθεί με το Επιμελητήριο, θα γνωρίζατε, όχι μόνο το ότι ήδη έχει αποφασιστεί η πρόταση που, ατυχώς, κάνατε, αλλά θα ξέρατε ότι χρονικά δεν υπήρχαν περιθώρια να γίνει αποδεκτή και άρα δεν θα συνέτρεχε λόγος να εκτεθείτε.
Επίσης για να σας προλάβουμε από νέα γκάφα, σας ενημερώνουμε ότι η εισφορά των επαγγελματιών στο Επιμελητήριο έχει μειωθεί στο ελάχιστο δυνατό, πάλι έπειτα από πρόταση της Νέας Πνοής από το 2014.
Εκ της Νεας Πνοής
Ο επικεφαλής
Σταύρος ΣπαθήςΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις