Τον ΑΣΚ αντιμετωπίζει στην 5η Αγωνιστική το παιδικό του ΚΑΟ

Συνεχίζοντας στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ τα πιτσιρίκια του coach Δαμκαλή μετά τις 3 νίκες και 1 ήττα αντιμετωπίζουν την τοπική ομάδα του ΑΣΚ το Σάββατο 14/10 και ώρα 20.00. Ένα παιχνίδι γιορτή για το μπάσκετ στο νησί μας, ένα παιχνίδι το οποίο θα δώσει πολύτιμες εμπειρίες στους αθλητές μας. Ένα παιχνίδι στο οποίο το νεοσύστατο παιδικό τμήμα της ομάδας μας θα δώσει την μέγιστη προσπάθεια απέναντι στην έμπειρη ομάδα του ΑΣΚ. Υπάρχει όραμα, υπάρχει πλάνο και οι βάσεις μπαίνουν από φέτος.

Βάση αυτού του πλάνου το προπονητικό επιτελείο του ΚΑΟ αποφάσισε φέτος να μην στείλει αθλητή στο κάλεσμα των κλιμακίων της ΕΣΚΑΗ δίνοντας έμφαση στις προπονήσεις της ομάδας σε αυτήν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Σίγουρα στο μέλλον η ομάδα μας θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό.

Σας περιμένουμε όλους και όλες να στηρίξετε τις προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων !!!!

Η στήριξη σας είναι η δύναμη μας !!!!!

Εκ του ΔΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις