Που είναι οι υποψήφιοι του Σπαθή; Φοβάται ή τους κρύβει “μην τους ματιάσουν”;

Λίγες μέρες έχουν μείνει πριν την τελική ανακοίνωση των συνδυασμών για το Επιμελητήριο και ενώ ο Σ. Γασπαρινάτος έχει προβεί σε μία “κούρσα” ανακοίνωσης 150 ονομάτων, αντίθετα στο στρατόπεδο του Σ. Σπαθή επικρατεί αμηχανία, φοβικότητα και “σιγή ιχθύος”.

Φαίνεται ο Σ. Σπαθής αλλά και ο άτυπος συμβουλάτοράς του Θεόφιλος Μιχαλάτος φοβούνται μήπως “τους ματιάσουν τους υποψηφίους τους” ή μήπως φανεί η διαφορά όσο αφορά στο στελεχιακό δυναμικό των δύο παρατάξεων.

Πάντως εκλογές με “κρυφούς υποψηφίους” πρώτη φορά βλέπουμε! Εμείς μια φορά θα τους στεναχωρήσουμε ακόμη λίγο αφού όπως μαθαίνουμε είναι έτοιμη και η νέα 50άδα υποψηφίων που θα ανακοινώσει από βδομάδα ο Σ. Γασπαρινάτος φτάνοντας αισίως τους 200!

Όλα δείχνουν ότι η μάχη στο Επιμελητήριο έχει πια κριθεί εξ ου και ο πανικός στο στρατόπεδο της άτυπης συμμαχίας Μιχαλάτου-Σπαθή.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις