Ποιος είναι ο Άξονας 3 του Γασπαρινάτου που προκαλεί εκνευρισμό στους εκπροσώπους των μεγάλων αλυσίδων του νησιού

Εξαιρετικά σχόλια και αίσθηση στους επαγγεματίες των νησιών μας έχει προκαλέσει ο Άξονας 3 του προγράμματος του επικεφαλής του “Νέου Επιμελητηρίου” Σπύρος Γασπαρινάτος για την συλλογική επιχειρηματικότητα με σύγχρονα μέσα.

Για πρώτη φορά κάποιος υποψήφιος του Επιμελητηρίου παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και δράσεις ώστε οι τοπικές επιχειρήσεις να ανταγωνιστούν ισάξια τις μεγάλες αλυσίδες και πολυεθνικές που κατακλύζουν τα τελευταία χρόνια Κεφαλονιά & Ιθάκη.

Η δημιουργία ηλεκτρονικού ευρετηρίου προμηθευτών βάση έκπτωσης και η διαπραγμάτευση μέσα από το συνδυαστικό μέγεθος όλων των επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου ώστε να πετυχαίνει συνεχώς μεγαλύτερες εκπτώσεις, δείχνει τον δρόμο για το μέλλον των επιχειρήσεων των νησιών μας. Από ότι όλα δείχνουν, σε αυτές οι εκλογές θα δοθεί μία πολύ σημαντική μάχη. Οι εκπρόσωποι των μεγάλων αλυσίδων των νησιών μας απέναντι σε αυτούς που είναι διατεθημένοι να παλέψουν για τις τοπικές επιχειρήσεις.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις