Απίστευτο και όμως Κεφαλονίτικο: Έβγαλε διάψευση για υποψηφιότητα που αφορούσε συνονόματό του!!!

Αυτά που συμβαίνουν στην Κεφαλονιά δεν έχουν προηγούμενο! Ενώ δηλαδή ο γνωστός συμπολίτης μας-ελεύθερος επαγγελματίας Ανδρέας Πεφάνης, ένα φρέσκο παιδί με μέλλον, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό “ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” του Σ. Γασπαρινάτου, ξαφνικά “πετάχτηκε από το πουθενά” ένας συνονόματός του και άρχισε να μοιράζει διαψεύσεις πως… “δεν είναι αυτός ο υποψήφιος”!!!

Ως γνωστόν στο νησί μας κυκλοφορούν πολλοί άνθρωποι με το ίδιο ονοματεπώνυμο καθώς οι οικογένειες Πεφάνη, Ζαπάντη, Κουνάδη, Μινέτου, Τζωρτζάτου, Μοσχονά κ.ο.κ. έχουν πλήθος μελών ή “φαμελιτών”, αλίμονο όμως αν κάθε φορά που κάποιος που έχει ένα συνηθισμένο ονοματεπώνυμο από τη Κεφαλονιά συμμετέχει στα κοινά, “πετάγεται” κάποιος άλλος συνονόματος να διευκρινίζει ότι… “δεν είναι ο ίδιος υποψήφιος” αλλά κάποιος… “σωσίας του”!!!

Πραγματικά τα σχόλια περιττεύουν αφού εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θα ακούσουμε…
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις