Με Αγιασμό ξεκίνησε η νέα χρονιά του ΔΙΕΚ στο Γ.Ν.Κεφαλλονιάς

Γ.Ν.ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΔΙΕΚ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Πραγματοποιήθηκε το πρωί στην αίθουσα του ΔΙΕΚ ο καθιερωμένος Αγιασμός για την νέα σπουδαστική χρονιά 2017-08. Εκτός του Σεβασμιώτατου Αρχιμανδρίτη κ.κ. Σ. Πετεινάτου την τελετή ετίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής του Νοσοκομείου μας κ.Ν.Βιβλάκης η εκπρόσωπος της Αντιπερειφέρειας κ. Σ. Πεφάνη, ο Αντιδήμαρχος κ. Ε. Κεκάτος, ο Πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Γ. Αποστολάτος πολλοί εργαζόμενοι στο Γ.Ν.Κεφαλλονιάς, άνδρες του ΕΚΑΒ, Εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος Κεφαλλονιάς εκπρόσωποι του Συλλόγου ”Γνώση Πανόραμα” και πολλοί γονείς και φίλοι που τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία τους.Τον λόγο πήραν ο Διοικητής του Γ.Ν.Κεφαλλονιάς, ο Αντιδήμαρχος ο Πρόεδρος του Γηροκομείου και η Πρόεδρος του Συλλόγου “Γνώση πανόραμα” κ. Κολαίτη που ευχήθηκαν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.
Τέλος ευχαριστούμε την εταιρεία “Μύθος’ για την εξαιρετική κάλυψη του μπουφέ της εκδήλωσης και το σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για τα είδη που μας προσέφερε για τον Αγιασμό με μεγάλη προθυμία.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΚ

Σ.ΣΑΚΑΛΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις