Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων: Να απομακρυνθεί η κεραία του ΟΤΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  Αργοστόλι 10/102017

 ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ   

ΘΕΜΑ : « ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου σε τακτική του συνεδρίαση την Παρασκευή 6 Οκτώβρη στο κτήριο του Ξενία συζήτησε το θέμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας του ΟΤΕ και ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε τα παρακάτω: Στα πλαίσια της κινητοποίησης των φορέων για την εγκατάσταση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας του ΟΤΕ στο κέντρο της πόλης του Αργοστολίου συμπαρατασσόμαστε στις δράσεις και διεκδικούμε από κοινού

– Την απομάκρυνση του συγκεκριμένου συμπλέγματος κεραιών κινητής τηλεφωνίας. –

-Την παροχή πλήρους ενημέρωσης για το σύνολο των «φανερών» και «κρυφών», «νόμιμων» και «παράνομων» κεραιών που βρίσκονται στο Νομό και τη λήψη ανάλογων μέτρων.

  • Την απαγόρευση εγκατάστασης κεραιών κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, δημοτικά στάδια, νοσοκομεία, πάρκα και άλλους δημόσιους χώρους συνάθροισης, προτάσσοντας την προστασία της Δημόσιας Υγείας .

-Δεν παραδίδουμε το μέλλον και την Υγεία των παιδιών μας Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μαζί με το ΕΚΚΙ την Τρίτη 10κτώβρη έξω από την Α/Περιφέρεια .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Μικελάτος Σταματούλα Τσιμάρα
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις