Ευχαριστήριο της Ένωσης Εφοπλιστών για το Συνέδριο Θαλάσσιου τουρισμού στο Ναύπλιο

Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας

Πειραιάς 9 – 10 – 2017

Προς: Ομιλητές Κλάδου Θαλάσσιου Τουρισμού, στο Συνέδριο στο Ναύπλιο που έλαβε χώρα την Κυριακή 8/10:

  • κ. Ιωάννη Ευσταθίου / Αντιπρόεδρο ΕΕΚΦΝ.
  • κ. Βασίλειο Γκάζικα / Ταμία ΕΕΚΦΝ.
  • κ. Ευάγγελο Κεκάτο / Αντιδήμαρχο Κεφαλληνίας.
  • κα Χριστιάνα Αβαρκιώτη.
  • κα Λίζα Μίχου.
  • κ. Αντώνιο Στελλιάτο / Πρόεδρο ΕΠΕΣΤ.
  • κ. Διογένη Βενετόπουλο / Γενικό Γραμματέα ΕΠΕΣΤ.
  • κ. Δημήτρη Τριανταφύλλου / Πρόεδρο ΠΕΝΕΤΗΣ.
  • κ. ΆγγελοΒλάχο / Μέλος Δ.Σ ΤΑΙΠΕΔ.
  • κ. Αναστάσιο Γκόβα / Πρόεδρο Ελληνικά Υδατοδρόμια.

Κοινοποίηση:

κ. Γεώργιο Κουμπενά / Αντιπρόεδρο Επιχειρήσεων Celestyal Cruises.

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω και προς εσάς τις ευχαριστίες για την, με πολύ προθυμία, συμμετοχή και παρουσίαση ομιλίας στο Συνέδριο το οποίο, κατά γενική ομολογία, ήτο επιτυχές.

Αυτό οφείλεται στα ενδιαφέροντα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε κάθε τομέα λειτουργίας του θαλάσσιου τουρισμού.

Εκτιμάται πως εκπροσωπήσαμε όλοι μας με τον καλύτερο τρόπο τους κλάδους που ανήκουμε και οι τοπικοί φορείς του Ναυπλίου επεσήμαναν, ότι αποτελέσαμε ένα ξεχωριστό team της πρωινής συνεδρίας.

Οι Κύριοι οργανωτές, Περιφέρεια και Δήμος, εξέφρασαν σε εμένα προσωπικά, στο τέλος του Συνεδρίου, την μεγάλη ικανοποίηση και εγώ με τη σειρά μου μεταφέρω αυτό το στοιχείο σε όλους σας, για να νοιώθετε και εσείς ότι αναγνωρίστηκε πανηγυρικά η σημασία των κλάδων του θαλάσσιου τουρισμού, καθώς και αυτή των παρεμφερών δραστηριοτήτων, όπως των υδατοδρομίων. Η παρουσία των δύο εκπροσώπων ομιλητών μας, από το όμορφο νησί του Ιονίου, είχε ιδιαίτερο χρώμα με εμπλουτισμό των θεμάτων του Συνεδρίου.

Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε ότι, οι κύριοι οργανωτές – τοπικοί φορείς του Συνεδρίου, έδειξαν σε κάθε στιγμή το ενδιαφέρον και τη φιλοξενία των. Για το γεγονός αυτό απηύθυνα ιδιαίτερες ευχαριστίες από την πλευρά μας.

Εύχομαι να υπάρχει υγεία και να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε, με τον ίδιο τρόπο και σύνθεση και σε παρόμοια γεγονότα στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Αντώνιος Καλούδης

Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις