Σε δεινή θέση ο Ρουχωτάς μετά τη μήνυση από το Δήμο Κεφαλονιάς

Σε δεινή νομική θέση είναι πιθανόν να βρεθεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του σκανδάλου “Συκεών μπητς” του πρώην Δήμου Παλικής, δηλαδή ο πρώην Δήμαρχος της περιοχής Βασίλης Ρουχωτάς.

Ο Ρουχωτάς, πέρα από την προφανή αδράνεια κατά τα χρόνια της θητείας του για το θέμα του “ξενοδοχείου Τυπάλδου”, βαρύνεται και με τη δημόσια ομολογία του ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου ότι “γνώριζε για τη συγκεκριμένη περιουσία, είχε βάλει δικηγόρο για να παρακολουθεί την υπόθεση” αλλά… “δεν λέει ούτε το όνομα του δικηγόρου, ούτε σε ποιες ενέργειες αυτός προέβη για λογαριασμό του πρώην Δήμου”!!!

Είναι σαφές πως η στάση του Βασίλη Ρουχωτά θα βρεθεί στο επίκεντρο της έρευνας που ξεκινά με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά του Δήμου Κεφαλλονιάς η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι δομημένη και στοιχειοθετημένη με πλήρη φάκελο και η οποία φυσικά φέρει τη βαριά υπογραφή του Δήμου του νησιού μας οπότε δεν έχει σχέση με μηνύσεις-“παρωδίες” από πρόσωπα που δεν έχουν καν εικόνα των στοιχείων της υπόθεσης ή με γελοίες ανώνυμες αναφορές.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις