Ο Μ. Παπαναστασάτος “ξέσπασε” στην υποκρισία και τα ψεύδη της μειοψηφίας με το σκάνδαλο του “Ξενοδοχείου Τυπάλδου”

Τελικά, όταν έχεις ορθή επιχειρηματολογία και το κυριότερο εκφράζεις την πραγματικότητα δεν χρειάζεται να μιλάς με τις… ώρες για να καταθέσεις την άποψή σου. Λίγα λόγια και σταράτα φτάνουν και περισσεύουν!

Αυτό απέδειξε ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠ Μάκης Παπαναστασάτος στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όταν με μία σύντομη αλλά μεστή τοποθέτηση “ξεσκέπασε” την υποκρισία και τα ψεύδη της αντιπολίτευσης στο θέμα του σκανδάλου του πρώην Δήμου Παλικής με το “ξενοδοχείο Τυπάλδου”.

Απαντώντας στην κριτική της μειοψηφίας γιατί δεν έχουν συμπεριληφθεί οι μετοχές του ξενοδοχείου στον απολογισμό του 2016 απάντησε ότι πως θα μπορούσε να γίνει αυτό αφού δεν έχει γίνει αποδοχή κληρονομιάς από τον πρώην Δήμο Παλικής ως όφειλε, ούτε υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο που να ενημερώνει τον Δήμο Κεφαλλονιάς ο οποίος έλαβε γνώση του ζητήματος μόλις το 2016!

Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠ μίλησε για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης μέσω “λάσπης” που διοχετεύεται σε συγκεκριμένα site ενώ εγκάλεσε “με νόημα” κάποιους που ασκούν κριτική στη Δημοτική Αρχή ότι είναι αυτοί που καλούνται να “απολογηθούν” από τις Ελεγκτικές Αρχές.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις