ΚΕΔΗΚΕ: Ίδρυση Παιδικής Χορωδίας στο Αργοστόλι

Σας ενημερώνουμε ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.), λειτουργεί για πρώτη χρονιά φέτος τμήμα Παιδικής Χορωδίας και δέχεται εγγραφές νέων μαθητών στα τμήματα  της.

Πιο συγκεκριμένα την φετινή  χρονιά  θα λειτουργήσουν δύο τμήματα.

Α τμήμα : παιδιά  ηλικίας 5 έως 8 ετών & Β  τμήμα : παιδιά ηλικίας 9 έως 16 ετών

Στόχος  είναι η σοβαρή  εκπαίδευση  των παιδιών μας στην Χορωδιακή μουσική από καταξιωμένους  δασκάλους,  ώστε  να αναπτυχθεί  ένα φυτώριο ταλαντούχων χορωδών οι οποίοι θα αποτελέσουν το μέλλον  για την συνέχεια της μεγάλης Χορωδιακή μας παράδοσης.

Επιπλέον  στόχος  μας είναι η συμμετοχή  των παιδιών μας σε Χορωδιακά φεστιβάλ και σοβαρές  διοργανώσεις  στην Ελλάδα  και στο εξωτερικό.

Την διεύθυνση και διδασκαλία έχει ο Μαέστρος  Άγγελος Μουρελάτος.  Στο πιάνο συνοδεύει ο  καθηγητής μουσικής  Γρηγόρης Βλαχούλης. Η φοίτηση στα Τμήματα της Χορωδίας, είναι δωρεάν.

Θα θέλαμε να στηρίξετε όλοι με την αγάπη σας αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάει με πολύ ενθουσιασμό  και  να φέρετε τα παιδιά σας κοντά μας.

Πληροφορίες-Εγγραφές στο τηλέφωνο 26710-25600 στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις