Ο Κώστας Ευαγγελάτος σε τρεις ομαδικές σημαντικές εκθέσεις στην Αθήνα

Ο Κώστας Ευαγγελάτος συμμετέχει σε τρεις σημαντικές ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον φιλότεχνων και καλλιτεχνών.
 Έχει λάβει μέρος στην μεγάλη έκθεση “Μικρογλυπτικής” που διοργανώνει το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος στην αυλή του Μουσείου της Π.Ε.Κ.Α.Μ. στην Αγίων Ασωμάτων 31, θησείο. Η έκθεση εγκαινιάστηκε με επιτυχία και αποτελεί ένα ενδιαφέρον φάσμα των σύγχρονων πλαστικών αναζητήσεων στη χώρα μας. Διάρκεια έκθεσης μέχρι 22 Οκτώβρη. Καθημερινά 11:00-21:00.
Επίσης πρόσφερε ζωγραφικό έργο του και ποιητικές εκδόσεις του στην έκθεση προσφοράς έργων τέχνης και λόγου που εγκαινιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων “Μελίνα” στην Ηρακλειδών 66α, Θησείο. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 15 Οκτωβρίου και όλα τα έσοδα της θα είναι για τις “Κατασκηνώσεις Χαρούμενα παιδιά-Χαρούμενα νιάτα”, που είχε ιδρύσει στην Ελευσίνα ο Πρωτοπεσβύτερος Γεώργιος Πυρουνάκης και συνεχίζουν αμείωτη την κοινωνική τους προσφορά. 
Στις 13 Οκτωβρίου θα συμμετέχει στην πολύ μεγάλη εικαστική διοργάνωση “ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΧΡΩΜΑ+ΣΙΔΕΡΟ 10”, με θέμα: “Πόλεμος και Προσφυγιά”, στην οποία συμμετέχουν 200 σύγχρονοι εικαστικοί. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο πρώην Εργοστάσιο Καχραμάνογλου, Κωνσταντινουπόλεως 51, Κερατσίνι και θα διαρκέσει μέχρι 22 Οκτώβρη. Παράλληλα στα πλαίσια της έκθεσης θα γίνονται εκδηλώσεις με θέατρο, Κινηματογράφο, Συναυλίες, Συζητήσεις και Εργαστήρια για παιδιά. Καθημερινά 12:00-21:00.
 
Είσοδος ελεύθερη. Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις