Κύριος τουριστικός προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες ο Πόρος

Το σωματείο ενοικιαζομένων δωματίων & διαμερισμάτων ‘’ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ’’ το περασμένο χρόνο είχε έρθει σε επικοινωνία με διάφορα τουριστικά γραφεία και με τοπικούς πράκτορες προκειμένου να προωθήσουμε την περιοχή μας.

Έτσι και ένα δεύτερο από τα σοβαρά πρακτορεία της Σερβίας Balkanfun έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συνεργασία  με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια  της περιοχής μας. Αφού καλέσαμε τον πράκτορα να μας επισκεφτεί για να γνωρίσει τον Πόρο, εντυπωσιάστηκε από την φυσική ομορφιά, προχωρήσαμε και υπογράφτηκαν αρκετά συμβόλαια με τους επιχειρηματίες .

Το καλοκαίρι 2017 το τουριστικό γραφείο Σερβίας όρισε τον Πόρο σαν κύριο προορισμό,  φέρνοντας εκατοντάδες επισκέπτες στα ενοικιαζόμενα δωμάτια,  και σύμφωνα με τις επικοινωνίες που έχει ο κ.  Γ. Μεταξάς με τον  πράκτορα Travel company Balkanfun υπογράφτηκαν επιπλέον συμβόλαια για την επόμενη σεζόν 2018 που θα ξεπεράσουν τους χίλιους επισκέπτες για μια μικρή περίοδο 60 ημερών.

Σκοπός του Σωματείου είναι να προσπαθήσει με τις τουριστικές εταιρίες να μεγαλώσει την περίοδο παραμονής στις 90 μέρες. Στοχεύει επίσης να προελκύσει νέων επενδύσεων στην περιοχή μας. Σας κάνουμε  γνωστό ότι γίνετε  ακόμα ένα βήμα στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και μερικές ανακαινίσεις στα υπάρχοντα καταλύματα.

Ελπίζουμε παράλληλα να προχωρήσουν και τα απαιτούμενα έργα τουριστικής υποδομής που χρόνια τα ζητάμε. Μολαταύτα  έχουμε και εμείς μια μικρή αύξησης τουρισμού σε σύγκριση με την περσινή χρονιά, διότι βασιζόμαστε στο χάρισμα τις φυσική ομορφιά του Πόρου. Έτσι εκτός από την Αγγλική,  Ιταλική, και Γερμανική  αγορά  είχαμε την δυνατότητα  να ελκύσουμε επιπλέον και ένα μικρό τουριστικό μερίδιο από την Σερβία. Εμείς προσπαθούμε πάντα με τον καλύτερο τρόπο να βοηθήσουμε όσους ενδιαφέρονται για την εξέλιξη του τόπου μας.

 Ευελπιστούμε  ότι ο Πόρος θα ξαναγίνει  ο πρωτοπόρος τουρισμού.

Επ/πρόεδρος Γ Μεταξάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις