Σε φάση πλήρους αποδιοργάνωσης η Αντιπολίτευση-“Παραπαίει” μεταξύ σκανδάλων και έλλειψης πολιτικού λόγου

Σε φάση πλήρους αποδιοργάνωσης έχει περιέλθει εσχάτως το σύνολο της μειοψηφίας στο Δήμο Κεφαλλονιάς καθώς ήταν που ήταν γι’αυτήν “στραβό το κλήμα” μετά την παράδοση των μεγάλων έργων με τα οποία η Δημοτική Αρχή άλλαξε την εικόνα του νησιού, ήρθαν και τα σκάνδαλα του πρώην Δήμου Παλικής που θύμισαν σε όλους τα “έργα και τις ημέρες” των περίφημων πρώην Δημάρχων, οπότε “την έφαγε και ο γάιδαρος”!!!

Ε, μετά από όλα αυτά είναι λογικό το μόνο που να μένει στη μειοψηφία για να δείξει και αυτή την ύπαρξή της είναι η “κρίση παροξυσμού” στα δημοτικά συμβούλια, οι “άναρθρες κραυγές”, οι “υστερικές λεκτικές τοποθετήσεις” και διάφορα ανάλογα με τα οποία πλέον η αντιπολίτευση στο Δήμο Κεφαλλονιάς απαξιώνεται ακόμη περισσότερο.

Αυτά βλέπουν στη δημοτική αρχή και “τρίβουν τα χέρια τους” αφού ουσιαστικά έχουν μείνει μόνοι και χωρίς μάχιμο εκλογικά αντίπαλο στην τοπική πολιτική σκηνή.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις