Ντροπή: Οι παρατάξεις της μειοψηφίας στο Δήμο Κεφαλονιάς “σνόμπαραν” την Τρίτη Ηλικία!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έλαβε χώρα η μεγάλη γιορτή της Τρίτης Ηλικίας στο νησί μας, όπου διοργάνωσε ο ΟΚΑΠ του Δήμου Κεφαλονιάς για το ΚΑΠΗ και τους ηλικιωμένους της περιοχής μας πετυχημένο χορό στο κέντρο Στατέρι στα Περατάτα.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, πάνω από 300 άτομα, ενώ η Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε σε πολλά υψηλά κλιμάκια, Πρόεδρος του ΟΚΑΠ, Γεράσιμος Παπαναστασσάτος, Αντιπρόεδρος, Αντώνης Γεωργόπουλος, Πρόεδρος του Γηροκομείου, Γεράσιμος Αποστολάτος, Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης, Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγής Βανδώρος, οι Αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Κεκάτος και Ηλίας Κουρκουμέλης, όπως φυσικά έδωσε το παρών και εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας, καθώς ο Μητροπολίτης απουσίαζε λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων.

Από αυτή λοιπόν την μεγάλη συνάθροιση που έγινε για να τιμήσει τα περήφανια γηρατιά στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία απουσίαζε επιδεικτιτά σύσσωμη η Αντιπολίτευση (μείζων και ελάσσσων) καθώς από ότι φαίνεται οι εκπρόσωποί της δεν έχουν χρόνο για τίποτα άλλο παρά μόνο για να λασπολογούν και καθυβρίζουν τη Δημοτική Αρχή. Πάντως όπως σχολίασαν οι παριστάμενοι “του χρόνου που θα είναι κοντά οι εκλογές θα παρουσιαστούν όλοι γραβατωμένοι”. Και μετά απορούν που όταν ανοίγουν οι κάλπες δεν βρίσκουν ούτε την ψήφο τους.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις