Ακόμα μία πετυχημένη έξοδος της Παιδικής Χορωδίας της ΚΕΔΗΚΕ

Σε έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές του νησιού μας έχει εξελιχθεί η Παιδική Χορωδία του Δήμου Κεφαλονιάς με μαέστρο τον Άγγελο Μουρελάτο.

Τελευταία πετυχημένη εξόρμηση ήταν αυτή στο γειτονικό νησί της Ζακύνθου όπου συμμετείχε στο 3ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίου και συγκεκριμένα στο Θέατρο Σαρακηνάδου, η Παιδική Χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις και άφησε τις καλύτερες αναμνοίσεις για το όνομα της Κεφαλονιάς. Τέτοιες πρωτοβουλίες και τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε ώστε το νησί μας να προβάλετε σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο και να αποδεικνύουμε και στην πράξη ότι είμαστε άξιοι συνεχιστές του Επτανησιακού Πολιτισμού.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν τόσο στον Άγγελο Μουρελάτο για την πολύ καλή που κάνει όσο και στους μικρούς Χορωδούς που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κέρδισαν δίκαια το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα των Ζακυνθινών.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις