“Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη” στο συνδυασμό Σπαθή

Άσχημες στιγμές περνάει ο υποψήφιος για την προεδρεία του Επιμελητηρίου Σ. Σπαθής καθώς μετά την δυναμική εμφάνιση του Σπύρου Γασπαρινάτου και των υποψηφίων του υπάρχει ένα γενικό “μάγκωμα” σε αυτούς που υποστήριζαν Σπαθή ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που επιλέγουν την οδό της αποστασιοποίησης από το συνδυασμό του γνωστού αρτοποιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά, ο Σπαθής αρχίζει και “τρώει πόρτες” ως προς τις προτάσεις του σε εμπόρους και επαγγελματίες να συμπορευθούν με τον συνδυασμό του, ακούγοντας δικαιολογίες του τύπου: “Άσε με να το σκεφτώ”, “δεν μπορώ αυτή την περίοδο να ανακατευτώ”, “σε αγαπάω αλλά θα μείνω ουδέτερος”, “τόσα χρόνια στην Κράνη δεν βαρέθηκες; άσε να πάει στο Επιμελητήριο ένα νέο παιδί” και άλλα ανάλογα.

Όπως λοιπόν όλα δείχνουν ο Σπαθής θα δώσει και αυτή τη μάχη με τη γνωστή στενή του ομάδα (Πρέντζας, Βλάχος, Καμπανός, κ.α.) ενώ θα του διαθέσει και κάποιες δυνάμεις και πρόσωπα και ο επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δήμο Θεόφιλος Μιχαλάτος στα πλαίσια της γνωστής πια συμμαχίας τους. Δύσκολη λοιπόν η μάχη για το Σταύρο Σπαθή αλλά φυσικά τον τελευταίο λόγο τον έχει η κάλπη.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις