Πολύ σωστή η παρέμβαση της ΕΛΜΕΚΙ: Ενωμένοι όλοι για να φύγει η κεραία του ΟΤΕ από το Αργοστόλι

Μίας πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας ηγείται η ΕΛΜΕΚΙ καθώς είναι πραγματικά εξαιρετικά κρίσιμο να φύγει η θηριώδης κεραία του ΟΤΕ από το κέντρο του Αργοστολίου και σε αυτό δεν υπάρχει ούτε ένας Αργοστολιώτης που μπορεί να διαφωνήσει.

Από ότι φαίνεται όμως το θέμα είναι αρκετά σύνθετο αφού η εταιρεία εμφανίζεται να έχει εξασφαλίσει όλα τα τυπικά δικαιολογητικά οπότε απαιτείται συντονισμέη δράση σε όλα τα επίπεδα για να υπάρξει το επιθυμιτό αποτέλεσμα. Στα πλαίσια αυτά Περιφέρεια, Δήμος, ΕΛΜΕΚΙ και όλοι οι υπόλοιποι φορείς επιβάλεται να συντονιστούν άμεσα και να καταλήξουν σε κοινές αποφάσεις ώστε να φύγει το “τέρας” της κεραίας του ΟΤΕ από ένα πυκνοκατοικημένο σημείο (το κτίριο του ΟΤΕ στην Βεργωτή).

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις