Καλεί στη συγκέντρωση στις 3 Οκτώβρη ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης καλεί στη συγκέντρωση την Τρίτη 3 Οκτώβρη, στις 12 το μεσημέρι έξω από την Αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς, με αίτημα την απομάκρυνση συμπλέγματος κεραιών κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται κοντά σε σχολεία.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στην κινητοποίηση προκηρύσσει δίωρη στάση εργασίας 12 μ. με 2 μ.μ.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ σμίγει τη φωνή του με εκείνη της διοίκησης του ΕΚΚΙ και καλεί όλους τους μαζικούς φορείς, ιδιαίτερα όσους καλύπτουν εργαζόμενους της περιοχής, να στηρίξουν την κινητοποίηση. Η συμμετοχή εκπαιδευτικών – γονέων και μαθητών δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας πρέπει να δώσει ξεχωριστό τόνο στη συγκέντρωση.

Διεκδικεί:

Την απομάκρυνση του συγκεκριμένου συμπλέγματος κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Την παροχή πλήρους ενημέρωσης για το σύνολο των «φανερών» και «κρυφών», «νόμιμων» και «παράνομων» κεραιών που βρίσκονται στο Νομό και τη λήψη ανάλογων μέτρων.

Την απαγόρευση εγκατάστασης κεραιών κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, δημοτικά στάδια, νοσοκομεία, πάρκα και άλλους δημόσιους χώρους συνάθροισης, προτάσσοντας την προστασία της δημόσιας υγείας.

http://www.902.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις