Πετυχημένη η παρουσίαση του βιβλίου του Σκουντή στο Κεφαλονιά

Σε μία όμορφη βραδιά εξελίθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Σκουντή  «Είμαστε πια πρωταθλητές» που αναφέρεται στο αθλητικό έπος του Ευρωμπάσκετ το 1987.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε ο “Κεφαλληνιακός Αθλητικό Όμιλος” (ΚΑΟ 2013) ενώ παρών ήταν και ένας εκ των πρωταγωνιστών του θριάμβου της Εθνικής του 1987 ο Λιβέρης Ανδρίτσος, στην εκδήλωση παρέστει εκ μέρους του Δήμου Κεφαλονιάς ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι ο Δήμος του νησιού μας στηρίζει πάντα κάθε πρωτοβουλία γύρω από τον αθλητισμό ενώ η βραδιά έκλεισε με ερωτήσεις των παρισταμένων στον συγγραφέα του βιβλίου Βασίλη Σκουντή αλλά και στον Λιβέρη Ανδρίτσο όπως και στο γνωστό προπονητή Μιχάλη Κυρίτση.

Για το βιβλίο μίλησαν οι προπονητές Μιχάλης Κυρίτσης, Τάκης Καλατζής και Σάκης Δέλλιος, ο Λιβέρης Ανδρίτσος και ο πρόεδρος του Κεφαλληνιακού Αντώνης Καππάτος αλλά και ο ίδιος ο συγγραφέας.

 

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις