Από βδομάδα η μήνυση του Δήμου Κεφαλονιάς κατά των υπευθύνων για του πρώην δήμου Παλικής

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα κατατεθεί στην Εισαγγελεία Κεφαλονιάς, σύμφωνα με τις πηγές μας, η μηνυτήρια αναφορά του Δήμου Κεφαλλονιάς εις βάρος των υπευθύνων του πρώην Δήμου Παλικής για το περίφημο ζήτημα του “ξενοδοχείου Τυπάλδου” (Σικυών μπητς).

Η αναφορά, όπως μας μεταφέρθηκε, θα είναι πλήρης στοιχείων και ντοκουμέντων και δεν θα έχει καμία σχέση με αστειότητες που έχουν γίνει από συγκεκριμένα πρόσωπα για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό.

Όσο δηλαδή και να επιδιώκεται από κύκλους της αντιπολίτευσης να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη της Κεφαλονιάς με παραδημοσιεύματα, φαιδρές “ψευτονομικές” αναλύσεις και “μηνύσεις της πλάκας” εις βάρος του Δημάρχου Κεφαλλονιάς, η πραγματικότητα δεν μπορεί να αλλάξει και το σκάνδαλο του πρώην Δήμου Παλικής θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με εμπλεκόμενους τους πραγματικούς υπαίτιους για την απόκρυψη της συγκεκριμένης περιουσίας από τον μεγάλο Δήμο Κεφαλλονιάς αλλά και για την αδράνεια την περίοδο του πρώην Δήμου Παλικής.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις