Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ βετεράνων ΚΑΟ vs ΣΠΑΚΕ

Αγαπητοί γονείς/παιδιά,

Σας προσκαλούμε όλους και όλες το Σαββάτο 30/9 στο μεγάλο αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται στο νησί μας σε συνεργασία με την ιστοσελίδα coachbasketball.gr και την ΚΕΔΗΚΕ. Βασίλης Σκουντής, Λιβέρης Ανδρίτσος, Τάκης Κορωναίος, Γιώργος Σκροπολίθας, Γιώργος Αγιασωτέλης και άλλα πολλά ονόματα θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Θα θυμηθούμε πως απογειώθηκε το μπάσκετ στην Ελλάδα και τα παιδιά μας θα μάθουν και θα δουν την ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ. Μια εκδήλωση που κανείς δε πρέπει να χάσει!!!!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.00 – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΟΣΤ. «ΚΕΦΑΛΟΣ».

Παρουσίαση του βιβλίου «είμαστε πια πρωταθλητές» του Βασίλη Σκουντή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.30 – ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝ, «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ βετεράνων ΚΑΟ vs ΣΠΑΚΕ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΣΠΑΚΕ.

Οποίος επιθυμεί να συμμετέχει στο φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ ΚΑΟ και ΣΠΑΚΕ παρακαλείται να επικοινωνήσει με τον coach Αντωνάτο Γιώργο στο τηλ. 6978299575. Το κάλεσμα ισχύει για αυτούς που είχαν παίξει επίσημα σε αγώνα του ΚΑΟ. Μόνο σε περίπτωση που υπάρχει υπερβολικός αριθμός συμμετοχών θα γίνει επιλογή. Παρακαλείστε ως την Πέμπτη 28/9 να έχετε δηλώσει προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Με εκτίμηση

Εκ του ΔΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις