Η φιλαρμονική Ληξουρίου πάει στην Ζάκυνθο

Η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Χαράλαμπου Μακρή, εκπροσωπώντας το Δήμο Κεφαλονιάς, θα λαμπρύνει με την παρουσία της τον επετειακό εορτασμό της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου 1571 (του Ιονίου) μετά από επίσημη πρόσκληση του Δήμου Ζακύνθου και του «ΜΙΛΑΝΕΙΟΥ» Ναυτικού Μουσείου.

Στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου του ιστορικού γεγονότος της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, έχει διοργανωθεί η 2η Επτανησιακή Συνάντηση Φιλαρμονικών.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10:00πμ, η Φιλαρμονική μας θα ακολουθήσει την πανηγυρική παρέλαση Φιλαρμονικών και Πολιτιστικών Συλλόγων, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί δέηση-κατάθεση στεφάνων στη Στήλη Ναυμάχων, επίσκεψη στην Ιστορική έδρα Μπόχαλης, το Λόφο του Στράνη και ξενάγηση στο «ΜΙΛΑΝΕΙΟ» Μουσείο. Το βράδυ στην πλατεία Σολωμού θα γίνει αναφορά στο γεγονός και συναυλία Επτανησιακών Φιλαρμονικών.

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 20:00μμ, ημέρα ολοκλήρωσης των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν τα «ΕΠΙΝΙΚΙΑ», ένα θαλάσσιο δρώμενο, με πλωτά, πυρσούς, κανονιοβολισμούς, όπου θα ολοκληρωθούν με τον Ύμνο Ιονίων Ναυμάχων και την ανάκρουση Εθνικού Ύμνου από όλες τις Φιλαρμονικές.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις